תמלול- גל מנהלת המסעדה:
המסעדה קיימת חמש וחצי שנים , המסעדה נמצאת במושב בצת, המסעדה היא מסעדת שף בשרים ים תיכונית מסעדה שנותנת פתרונות לכולם גם לצמחוניים גם לטבעוניים , אנחנו כמובן עושים פה אירועים; בריתות, בר מצוות, מסיבות יום הולדת הכל, עובדים עם הרבה גופים הרבה קבוצות כמובן שאנחנו כשרים , בהתחלה היינו רק כשר עכשיו אנחנו כשר למהדרין בשל הביקוש. להחזיק מסעדה היום זה לא פשוט, הרבה מאוד הוצאות אנחנו גם זוג צעיר שרק עכשיו התחתנו ואנחנו רוצים גם להקים בית אבל עם הרבה עזרה מהאנשים הנכונים אפשר לעשות את זה, אפשר להתנהל כמו שצריך. אתה צריך להיות כמובן מאוד מחושב מדובר פה גם בסכומים גדולים שזה לא צחוק אבל לגמרי אפשר להצליח אם אתה מאמין במוצר שלך ואוהב את מה שאתה עושה. יש פה באיזור מסעדות מעולות שזה ככה גרם לנו קצת לפחד, מה יהיה אם לא יהיה לנו לקוחות אם הלקוחות הקבועים שלנו יעזבו אותנו למסעדות חדשות שנפתחו אבל ברוך ה' התמודדנו עם זה ממש טוב אנחנו כבר יודעים איפה אנחנו עומדים ויש לנו את הקהל לקוחות שלנו שלא עוזב אותנו , זה הקשיים היחידים שטפו טפו עד עכשיו נתקלנו בהם לא יותר מזה. המסעדה הוקמה בשנת 2012 בעלי זה היה החלום שלו לפתוח מסעדה. בעלי הוא שף הוא למד בארהב וזהו חזר לארץ החליט שזה מה שהוא רוצה לעשות להיות עצמאי ואני הלכתי איתו אחרי החלום שלו. אז כמו שאמרתי הרעיון להקים מסעדה היה בעקבות החלום של בעלי שהוא תמיד זה היה החלום שלו מגיל צעיר הוא גם היה טבח בצבא ואז שהוא השתחרר הוא יידע שהוא הולך לעשות את זה וזהו ככה אזרנו אומץ חסכנו המון כסף ופתחנו את המסעדה. תמיד רצינו מקום כזה פסטורלי בחרנו במיקום הזה כי רצינו מקום במושב לא באמצע העיר משהו קצת שונה בגלל שבאים לכאן הרבה אנשים מהעיר רצינו שדווקא יחוו את החוויה הזאתי של המושב של השקט אז זהו ככה הלכנו עם זה. ההתפתחות של המסעדה בהתחלה היה מאוד קשה לא הכירו אותנו בשנה הראשונה, היינו יושבים פה שעות וימים בלי שאף לקוח יגיע... בסופו של דבר החלטנו ככה לשים סכום כסף מסוים על פרסום וגם הלכנו ברגליים מה שנקרא חילקנו פלאיירים עשינו הכל כדי שיגיעו אלינו ולאט לאט מפה לאוזן פשוט המסעדה התחילה לפרוח כבר מהשנה השנייה הייתה עליית מדרגה משמעותית וטפו טפו הנה אנחנו היום אחרי חמש וחצי שנים עובדים יפה ברוך השם.
המסעדה קיימת חמש וחצי שנים , המסעדה נמצאת במושב בצת, המסעדה היא מסעדת שף בשרים ים תיכונית מסעדה שנותנת פתרונות לכולם גם לצמחוניים גם לטבעוניים , אנחנו כמובן עושים פה אירועים; בריתות, בר מצוות, מסיבות יום הולדת הכל, עובדים עם הרבה גופים הרבה קבוצות כמובן שאנחנו כשרים , בהתחלה היינו רק כשר עכשיו אנחנו כשר למהדרין בשל הביקוש. להחזיק מסעדה היום זה לא פשוט, הרבה מאוד הוצאות אנחנו גם זוג צעיר שרק עכשיו התחתנו ואנחנו רוצים גם להקים בית אבל עם הרבה עזרה מהאנשים הנכונים אפשר לעשות את זה, אפשר להתנהל כמו שצריך. אתה צריך להיות כמובן מאוד מחושב מדובר פה גם בסכומים גדולים שזה לא צחוק אבל לגמרי אפשר להצליח אם אתה מאמין במוצר שלך ואוהב את מה שאתה עושה. יש פה באיזור מסעדות מעולות שזה ככה גרם לנו קצת לפחד, מה יהיה אם לא יהיה לנו לקוחות אם הלקוחות הקבועים שלנו יעזבו אותנו למסעדות חדשות שנפתחו אבל ברוך ה' התמודדנו עם זה ממש טוב אנחנו כבר יודעים איפה אנחנו עומדים ויש לנו את הקהל לקוחות שלנו שלא עוזב אותנו , זה הקשיים היחידים שטפו טפו עד עכשיו נתקלנו בהם לא יותר מזה. המסעדה הוקמה בשנת 2012 בעלי זה היה החלום שלו לפתוח מסעדה. בעלי הוא שף הוא למד בארהב וזהו חזר לארץ החליט שזה מה שהוא רוצה לעשות להיות עצמאי ואני הלכתי איתו אחרי החלום שלו. אז כמו שאמרתי הרעיון להקים מסעדה היה בעקבות החלום של בעלי שהוא תמיד זה היה החלום שלו מגיל צעיר הוא גם היה טבח בצבא ואז שהוא השתחרר הוא יידע שהוא הולך לעשות את זה וזהו ככה אזרנו אומץ חסכנו המון כסף ופתחנו את המסעדה. תמיד רצינו מקום כזה פסטורלי בחרנו במיקום הזה כי רצינו מקום במושב לא באמצע העיר משהו קצת שונה בגלל שבאים לכאן הרבה אנשים מהעיר רצינו שדווקא יחוו את החוויה הזאתי של המושב של השקט אז זהו ככה הלכנו עם זה. ההתפתחות של המסעדה בהתחלה היה מאוד קשה לא הכירו אותנו בשנה הראשונה, היינו יושבים פה שעות וימים בלי שאף לקוח יגיע... בסופו של דבר החלטנו ככה לשים סכום כסף מסוים על פרסום וגם הלכנו ברגליים מה שנקרא חילקנו פלאיירים עשינו הכל כדי שיגיעו אלינו ולאט לאט מפה לאוזן פשוט המסעדה התחילה לפרוח כבר מהשנה השנייה הייתה עליית מדרגה משמעותית וטפו טפו הנה אנחנו היום אחרי חמש וחצי שנים עובדים יפה ברוך השם.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה